Καρδίτσα: (24410) 61 091-2-3Λάρισα: (2410) 671 380-81Αθήνα: (210) 80 79 813-4
MENU

Πιστοποίηση Πράσινης Δόμησης

Ανώτατης Ενεργειακής Βαθμίδας από το Α.Π.Θ.

SHOW MENU

Ελληνικά

37 Χρόνια Πρωτοπορίας,

Βραβεύσεων και Διακρίσεων !

Λόγω της μεγάλης θερμοηχομόνωσης που χρησιμοποιούμε η υγρασία μηδενίζεται δεδομένου ότι όλες οι επιφάνειες γίνονται τσιμεντοκονία. Το πάχος του Heratecta – υαλοβάμβακας – Heratecta αντιστοιχεί με τοίχο (από τούβλο) πάχους 75εκ. Η πλήρης θερμοηχομόνωση συντελεί αποτελεσματικά στην οικονομία ενέργειας λόγω της γρήγορης απόδοσης του καυστήρα και της αργής απώλειας της θερμότητας καθιστώντας ευχάριστη την διαμονή των ενοίκων σε ανθρώπινο και υγιεινό περιβάλλον παρέχοντας ταυτόχρονα προστασία υψηλού επιπέδου έναντι του σεισμού.

Σύγχρονη Δόμηση με Υλικά Φιλικά προς το Περιβάλλον

Οι κατασκευές μας (μεταλλικά κτίρια) χρησιμοποιώντας ως κύριο δομικό στοιχείο του φέροντα οργανισμού τους τον χάλυβα (μέταλλο) ο οποίος σε συνδυασμό με το σκυρόδεμα προσφέρει ασφάλεια, ταχύτητα κατασκευής, ποιότητα κατασκευής, οικονομία ενώ παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα επίλυσης – υλοποίησης σημαντικών αρχιτεκτονικών επιλογών που δύσκολα μπορούν να επιτευχθούν με τις συνήθεις “συμβατικές” μεθόδους κατασκευής.

Πάντα με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης και με τα ενεργειακής γενιάς δομικά υλικά στα πλαίσια της πράσινης ανάπτυξης και με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Οι κατασκευές μας εγγυόνται:

  • Πλήρης αντισεισμικότητα
  • Υψηλή Ποιότητα – Αντοχή
  • Υψηλός βαθμός θερμομόνωσης – ηχομόνωσης
  • Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση αρχιτεκτονικής σύνθεσης
  • Ευκαμψία και λειτουργικότητα εσωτερικών χώρων
  • Ταχύτητα παραγωγής και ανέγερσης σε 6-8 μήνες (χρόνος παράδοσης από την ημέρα έκδοσης της οικοδομικής αδείας)
  • Μικρότερο βάρος (σε σχέση με τη συμβατική)
  • Φιλικότητα προς το περιβάλλον
  • Μειωμένο κόστος κατασκευής (εως και 35%) σε σχέση με τις συμβατικές κατασκευές
  • Συνεχής παρακολούθησης του έργου από έμπειρα και πιστοποιημένα συνεργεία

Πρωτοπόροι και στην Οικολογική Δόμηση

Από το 1978 η GREEN INTERHAUS έφερε την πρωτοπορία στη δόμηση αξιοποιώντας την φιλοσοφία της φύσης, κατασκευάζοντας κατοικίες και κτίρια υψηλών προδιαγραφών μοναδικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Σήμερα με την βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης, τα ενεργειακής γενιάς δομικά υλικά στα πλαίσια της πράσινης ανάπτυξης, η GREEN INTERHAUS με την μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο της δόμησης, προσφέρει την πλέον ενδεδειγμένη σύγχρονη λύση στην ανέγερση κατοικιών.

Η υψηλή αντισεισμική θωράκιση που πηγάζει από την δύναμη του χάλυβα, η υψηλή θερμοηχομόνωση η πλήρης υγρομόνωση η ταχύτητα κατασκευής η συνεχής παρακολούθηση του έργου σε συνδυασμό με το μειωμένο κόστος αποτελούν τις άριστες προϋποθέσεις για την κατασκευή μιας σύγχρονης κατοικίας.

Μέσα από τη συνεχή επιστημονική έρευνα σε έναν ολοκληρωμένο ενεργειακό σχεδιασμό κάνοντας χρήση ,εφαρμογές φωτοβολταικων, βιολογικές αποχετεύσεις, ενεργειακά συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου thermoblock και υαλοπινάκων LOW-E (θυγατρική IN BAU HAUS), γεωθερμικές εφαρμογές με σκοπό την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι διακρίσεις που έχουμε λάβει σε διεθνείς διαγωνισμούς (Μαδρίτη 1990, Γενεύη 2006, Αθήνα 2007) πιστοποιούν την ποιότητα των κατασκευών μας και μας δίνουν την ώθηση να συνεχίζουμε πάντοτε με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και τον σεβασμό προς τον πελάτη και το περιβάλλον.

Γιατί για εμάς…

κατοικώ σημαίνει ΖΩ!