Καρδίτσα: (24410) 61 091-2-3Λάρισα: (2410) 671 380-81Αθήνα: (210) 80 79 813-4
MENU

Πιστοποίηση Πράσινης Δόμησης

Ανώτατης Ενεργειακής Βαθμίδας από το Α.Π.Θ.

SHOW MENU

Ελληνικά

37 Χρόνια Πρωτοπορίας,

Βραβεύσεων και Διακρίσεων !

δεν είναι απλά όνειρο…

H GREEN INTERHAUS ιδρύθηκε το 1978 από τον Παρμενίωνα Φλώρο ύστερα από 4 χρόνια εξειδίκευσης σε μεγάλες τεχνικές εταιρίες του εξωτερικού (1973-1977), όπου δραστηριοποιούνταν στις κατασκευές κατοικιών με εναλλακτικούς τρόπους δόμησης. Το 1979 παρουσιάζει τον πρώτο εκθεσιακό χώρο στην Καρδίτσα και στη συνέχεια το 1990, τον δεύτερο εκθεσιακό χώρο στη Λάρισα και συγχρόνως στην Αθήνα. Μετά το 1990 η εταιρία επεκτείνεται και στις σύμμεικτες κατασκευές, όπου πια καλύπτει όλη τη γκάμα σχεδιαστικών επιλογών. Τότε επέρχεται και η πανελλαδική πλέον αναγνώριση.

Κατασκευάζοντας κατοικίες και κτίρια υψηλών προδιαγραφών μοναδικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Σύμφωνα με τις νέες ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις που αφορούν την ενεργειακή κάλυψη απόδοση των κτιρίων η εταιρία GREEN INTERHAUS ήδη προχώρησε στην αναβάθμιση της θερμομόνωσης των κτιρίων της με συντελεστή θερμοδιαπερατότητας μικρότερη του U=3m³ K/watt και τα εξόπλισε με προεγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων και ηλιακών πάνελ για την παροχή ζεστού νερού. Σήμερα με την βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης, τα ενεργειακής γενιάς δομικά υλικά στα πλαίσια της πράσινης ανάπτυξης, η GREEN INTERHAUS με την μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο της δόμησης, προσφέρει την πλέον ενδεδειγμένη σύγχρονη λύση στην ανέγερση κατοικιών .

Οι διακρίσεις που έχουμε λάβει σε διεθνείς διαγωνισμούς (Μαδρίτη 1990, Γενεύη 2006, Αθήνα 2007) πιστοποιούν την ποιότητα των κατασκευών μας και μας δίνουν την ώθηση να συνεχίζουμε, πάντοτε, με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και τον σεβασμό προς τον πελάτη και το περιβάλλον. Οι 10.000 και πλέον κατασκευές που έχουμε δημιουργήσει, μας έχουν δώσει συγκριτικό πλεονέκτημα πείρας και τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το σπίτι των ονείρων σας.

Στην GREEN INTERHAUS αναλαμβάνουμε την υλοποίηση του σπιτιού σας, με πλήρως ελεύθερο σχεδιασμό, χωρίς κανένα περιορισμό, ξεκινώντας από την οικοδομική άδεια και τις διαδικασίες για την διεκπεραίωση δανείου έως την πλήρη αποπεράτωση και υποσχόμαστε την παράδοση του σε χρόνο μειωμένο έως και 50% σε σχέση με τα αντίστοιχα συμβατικά. Αναλαμβάνουμε παντός τύπου κατασκευές, προσθήκες ορόφων, αναπαλαιώσεις – ανακαινίσεις, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων, κ.α., προτείνοντας σας – μέσω της ειδικά καταρτισμένης αρχιτεκτονικής μας ομάδας – λύσεις λειτουργικές με υψηλή αισθητική, σεβόμενοι παράλληλα τις ανάγκες σας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να ικανοποιήσουμε άμεσα και ποιοτικά όλες σας τις ανάγκες, δημιουργήσαμε τη θυγατρική εταιρία GREEN IN BAUHAUS, η οποία τροφοδοτεί την GREEN INTERHAUS με τα προηγμένης τεχνολογίας, απαράμιλλης ποιότητας και μεγάλης σχεδιαστικής ελαστικότητας εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου αντιδιαρρηκτικά θερμομονωτικά με ενεργειακούς υαλοπίνακες με πιστοποίηση CE & TÜV CERT, τα ιταλικά έπιπλα κουζίνας και εσωτερικές πόρτες. Μια επίσκεψη σε κάποιον από τους τρεις εκθεσιακούς μας χώρους θα είναι αρκετή για να καταλάβετε ότι το κύριο μέλημα μας, εκτός από την ποιότητα και την ασφάλεια των κατασκευών, είναι η δική σας ικανοποίηση.

Γιατί για εμάς…

κατοικώ σημαίνει ΖΩ!