Καρδίτσα: (24410) 61 091-2-3Λάρισα: (2410) 671 380-81Αθήνα: (210) 80 79 813-4
MENU

Πιστοποίηση Πράσινης Δόμησης

Ανώτατης Ενεργειακής Βαθμίδας από το Α.Π.Θ.

SHOW MENU

Ελληνικά

Green inBauHaus

Συστήματα Δόμησης Υψηλής Αισθητικής

Η εταιρία Green inBauHaus δημιουργήθηκε το 2006. Είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής κουφωμάτων με ηλεκτρονικά προγραμματιζόμενα μηχανήματα των πλέον αναγνωρισμένων ιταλικών οίκων και έκτοτε δραστηριοποιείται στις τεχνικές εφαρμογές πιστοποιημένων συστημάτων αλουμινίου από το εγκυρότερο Γερμανικό Ινστιτούτο Ift Rosenheim.

Ανακαινίσεις – Αναπαλαιώσεις

Η Green inBauHaus αναλαμβάνει ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας με συνέπεια χρόνου παράδοσης, την βέλτιστη σχέση τιμής και ποιότητας προϊόντων.

Κορυφαία Υλικά – Άψογη Εφαρμογή

Η Green inBauHaus με μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση των πιο δύσκολων και με ιδιαίτερη αισθητική απαίτηση αρχιτεκτονικών κατασκευών, παρήγαγε ως σήμερα μεγάλο αριθμό σύνθετων πορτοπαραθύρων που εγκαταστάθηκαν σε αξιοζήλευτα δημόσια και ιδιωτικά οικοδομικά συγκροτήματα προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα ζωής στους χρήστες των κατοικιών.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα δομικά υλικά ενεργειακής γενιάς όπως τα ενεργειακά συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου thermoblock και υαλοπινάκων LOW – E, τα οποία αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του κτιρίου, την ηχομόνωση, την θερμομόνωση ικανοποιώντας ταυτόχρονα οποιαδήποτε αισθητική και λειτουργική ανάγκη.